„Opelova“ duga tradicija u Srbiji

Bez autora
Apr 27 2010

"Opelova" servisna mreža u Srbiji datira još od sedamdesetih godina, kada je potpisan ugovor o zajedničkoj saradnji livnice "Kikinda" i "Dženeral motorsa". Danas nemački proizvođač servise ima u 12 gradova, od Subotice do Niša, a najviše (četiri) u Beogradu. Jedan od najstarijih servisa, osnovan 1989. godine je "Autopromet", koji se nalazi na Novom Beogradu. Lociran je na izlazu sa autoputa Beograd - Zagreb (u smeru iz Zagreba), pored hotela "Nacional". Servis je organizovan u skladu sa globalnim standardima "Opela", što znači da pružamo kvalitetnu uslugu kao bilo koji drugi servis širom sveta. U sklopu servisa vrše se mehaničke, limarske/farbarske i vulkanizerske popravke, a posedujemo i liniju za tehnički pregled. Naš cilj je da klijent sve usluge dobije na jednom mestu, kako ne bi trošio dragoceno vreme.

„Opelova“ duga tradicija u Srbiji"Opelova" servisna mreža u Srbiji datira još od sedamdesetih godina, kada je potpisan ugovor o zajedničkoj saradnji livnice "Kikinda" i "Dženeral motorsa".

Danas nemački proizvođač servise ima u 12 gradova, od Subotice do Niša, a najviše (četiri) u Beogradu.

Jedan od najstarijih servisa, osnovan 1989. godine je "Autopromet", koji se nalazi na Novom Beogradu. Lociran je na izlazu sa autoputa Beograd - Zagreb (u smeru iz Zagreba), pored hotela "Nacional".

- Servis je organizovan u skladu sa globalnim standardima "Opela", što znači da pružamo kvalitetnu uslugu kao bilo koji drugi servis širom sveta. U sklopu servisa vrše se mehaničke, limarske/farbarske i vulkanizerske popravke, a posedujemo i liniju za tehnički pregled. Naš cilj je da klijent sve usluge dobije na jednom mestu, kako ne bi trošio dragoceno vreme - izjavio je za "Blic" Željko Dukić, šef servisa i prodaje delova "Autoprometa".

Zakazivanje, kao i u većini "Opelovih" ovlašćenih servisa može da se obavi telefonom, internetom ili dolaskom u servis.

Redovne servise zakazujemo dan za dan. Zahvaljujući velikom lageru rezervnih delova, koji se nalazi u kompleksu servisa, sve opravke možemo da završimo u toku dana. Na specifične delove sa lagera u Budimpešti i Nemačkoj čeka se između tri i pet dana.

U "Autoprometu" su naročito ponosni na limarsko/farbarski deo servisa.

- Raspolažemo sa najsavremenijim mašinama za limarske radove, koje nam omogućavaju da popravljamo i teško havarisana vozila. Takođe, savremeni IT sistem pomaže serviserima da ubrzaju dijagnostiku i pronalaženje rezervnih delova. Servis je povezan sa "Opelovom" glavnom bazom podataka i klijent može da proveri da se stvarno radi o originalnim rezervnim delovima. Takođe, naši mehaničari redovno dopunjuju svoje znanje na seminarima u Nemačkoj ili u radionicama koje "Opel" organizuje u Srbiji. Auto-industrija se razvija neverovatnom brzinom i ogromna je razlika između servisiranja "kadeta" i prvih "astri" i recimo "insignija". Klijentima "Autoprometa" na usluzi je i besplatna šlep služba - objasnio je Željko Dukić iz "Autoprometa", koji pored "Opela" servisira i prodaje modele "Ševroleta" i "Saba".

Svi novi "Opelovi" automobili su pokriveni garancijom od 24 meseca od datuma registracije, bez obzira na pređenu kilometražu. Garancija se ostvaruje kroz ovlašćenu mrežu servisera koji poseduju stručno znanje i opremu za popravku.

"Opel" takođe pruža i garanciju na karoseriju od 12 godina, a sve u skladu sa uslovima navedenim u servisnoj knjižici.

Takođe, prilikom kupovine se dobija i "Opel assistance" (trajanje 12 meseci od registracije), koji važi u više od 40 evropskih država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik